P, 10.02.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Bizness
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Padomi
Padomi
Palaipes gardais noslēpums: kūka, kas var sacensties ar "Cielaviņu"
Padomi
Pienā vai ūdenī: kā vārīt auzu pārslu putru
(1)
Padomi
Solis, kuru nedrīkst izlaist, izmantojot konservētus tomātus savā sulā
Padomi
Viens produkts no virtuves skapīša, kas padarīs ceptus dārzeņus kraukšķīgākus
Padomi
Folijā vai bez: kā izvēlēties īsto metodi kartupeļu gatavošanai cepeškrāsnī
Padomi
Sālītās sēnes par sāļu? Padomi, kā tās padarīt baudāmākas
Padomi
Jāizmanto konditorejas ota, bet tās nav? Uztaisi vienreizlietojamo
Padomi
“Siļķe kažokā”: vai Krievijas lepnums patiešām ir krievu izgudrojums?
(5)
Padomi
Kāpēc tev vajag vismaz divus virtuves dēlīšus?
Padomi
Vai cepampapīrs ir lietojams atkārtoti?
Padomi
Netaisi makā robu: tipiskas iepirkšanās kļūdas, kas liek nevajadzīgi pārtērēties
Padomi
Kur slēpjas Dubaijas šokolādes veiksmes formula?
(1)
Padomi
Metode, kā izcept īpaši sulīgus kupātus
(1)
Padomi
Uzlabo savus iecienītos lapu salātus – pievieno vairāk dārzeņu
Padomi
Pamācība: kā izcept izcili gardas ķiploku galviņas
Padomi
Divas būtiskas kļūdas, kuras pieļaujam, gatavojot konservētas pupiņas
(1)
Padomi
Soli pa solim: cepti kartupeļi gluži kā "Lido"
(5)
Padomi
Eļļā vārīts, ar cukuru kaisīts. Bērnības našķa anatomija
Padomi
Kad burciņa ledusskapī aizmirsta: kā noteikt, ka sinepes nav vairs ēdamas?
(3)
Padomi
Ko darīt, lai cepti šampinjoni ir zeltaini, nevis blāvi ūdeņaini?
Padomi
Šefpavāru slepenais produkts zeltaini kraukšķīgai vistas ādiņai
Padomi
5 būtiskas kļūdas, ko pieļaujam, gatavojot rīsus
Padomi
Eksperiments: vai pašam gatavot sviestu ir lētāk?
Padomi
Bez cukura kalniem: idejas veselīgām uzkodām bērnu ballītēs
Padomi
Kāpēc piens un saldais krējums sacepumā mēdz saiet kunkuļos?
(1)
Padomi
Restorāna cienīgs krāsnī cepts saldais kartupelis: pamācība, kā tādu pagatavot
Padomi
Izcili vienkāršs veids, kā notīrīt pomelo
Padomi
Vienkārša darbība, lai siers uz karstmaizes izcili izkusis
Padomi
8 šefpavāra Ērika Dreibanta ieteikumi baudpilniem svētkiem bez izmesta ēdiena un pārēšanās
Padomi
Svētki aizgāja, cepetis palika. Ieteikumi, kā to gardi notiesāt
Padomi
Gan cepumiem, gan kūkām – universālā smilšu mīkla. Konditores recepte un vērtīgi ieteikumi
(1)
Padomi
Ieteikums, kā salātus ar majonēzes aizdaru padarīt "vieglākus"
Padomi
Speķa pīrādziņu recepte no saimnieces Ilzes Briedes
(5)
Padomi
"Irbītes" šefpavāra Ingmāra Ladiga gaumē – recepte un vērtīgi ieteikumi
Padomi
Kā izvēlēties gardu ananasu?
Padomi
Izcila un vienkārša metode, kā novērst rīvētā siera salipšanu kunkuļos
Padomi
Vecmāmiņas Veltas izcilo 100 pīrāgu recepte: bez mīklas ruļļa un ar garantētu izdošanos
(1)
Padomi
Ļoti elegantas, ļoti garšīgas: apēdamas siera "eglītes"
Padomi
4 metodes, kā notīrīt zivi, lai nav šmuce pa visu virtuvi
Padomi
Piparkūku kari virtuvē: vai var iztikt bez miltiem uz galda? Viedokļi un ekspertes komentārs
Uz augšu