Sv, 15.09.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Padomi
Padomi
Cepsi pannā kartupeļus? Ievēro noteikumus, lai rezultāts izcils
Padomi
Ar vietējās ražas labumiem pretī stiprākai imunitātei. Uztura speciālistes padomi
Padomi
Vai ziedkāposts ar tumšiem plankumiņiem ir ēdams?
Padomi
Uz pannas vārītas konfektes. Dzimtas receptes restaurācija trīs piegājienos
(1)
Padomi
Brigitas Puriņas krēmīgās tomātu zupas sagatave ziemai
Padomi
Kāpēc nevajadzētu ēst iebojājušos ābolus?
Padomi
Kā izmantot pāraugušus gurķus: recepte no konservēšanas lietpratējas
Padomi
Kad novākt pupiņas un kad tās lobīt? Ieteikumos dalās z/s "Zutiņi" saimniece Rūta
Padomi
Vienkāršs un ērts veids, kā saglabāt ķiplokus ziemai
(2)
Padomi
7 kļūdas, ko pieļaujam, gatavojot kartupeļu pankūkas
Padomi
Vai var sēņot bez naža?
Padomi
Tomāti želejā, ko slavē “Michelin” zvaigznes restorāna saimnieks
Padomi
Cik olu vajag, lai pagatavotu olu kulteni?
Padomi
Kā marinēt, lai bekas un baravikas nav glumas un marināde staipīga?
Padomi
Ar korķi pret drozofilām: metode, ko izmantot cīņā ar augļu mušiņām
Padomi
Pareizas tomātu maizes anatomija un piemērotākās šķirnes. Iesaka kolekcionāre
Padomi
Ieteikumi, kā tomātus ilgāk uzturēt svaigus
Padomi
Mizot vai nemizot gurķus, ja plānots konservēt?
(1)
Padomi
Tomāti: padomi veiksmīgai konservēšanai
Padomi
Kā likvidēt melleņu sulas traipus uz rokām?
(2)
Padomi
Pesto pagatavot ir dārgi? Pamēģini ekonomisko variantu
Padomi
Vai tu tiešām zini, kādus atkritumus drīkst likt bioatkritumu konteinerā?
Padomi
Kā atbrīvot burkas no etiķetes un līmes paliekām: saimnieces dalās ar saviem knifiem
(1)
Padomi
Ceļvedis sēņotājiem: noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei
Padomi
Tā gurķus skābēja ome. Recepte, ko vērts atkārtot
Padomi
Vienkārša metode, kā atbrīvot puķkāpostu no nevēlamām, dzīvām piedevām
Padomi
Nav šašlika bez kečupa un mērces: pētām piedāvājumu un meklējam labākos
(1)
Padomi
Kā etiķa esenci aizstāt ar etiķi? Ērts špikeris, kas noderēs konservētājiem
(1)
Padomi
Vienkāršs veids, kā notīrīt grila iesmus bez speciāliem palīglīdzekļiem
(1)
Padomi
Ko iesākt ar gaileņu spaini? Tīrīšanas knifi, idejas tūlītējai apēšanai un uzglabāšanai ziemai
Padomi
5 viltības, kas jāievēro, sasaldējot vasaras gardumus ziemai
Padomi
9 kļūdas, konservējot gurķus, kas var neglābjami sabojāt rezultātu
Padomi
Kurzemes skābputra mūsdienu ātrajā versijā: iesaka latvju saimniece Rūta Beirote
Padomi
Skābējam gurķus! Lietpratēja padomi un pārbaudīta recepte izcilam rezultātam
(1)
Padomi
6 kļūdas, ko bieži pieļaujam, gatavojot gailenes: kā no tām izvairīties
(1)
Padomi
Kā izcept karbonādi, kas garšo tikpat labi kā ceļmalas bistro
(5)
Padomi
7 viltības, lai zupa, putra vai piens "nebēgtu" pāri katla malām
Padomi
Kā ietaupīt, dzerot modīgos un aukstos kafijas dzērienus. Praktiski padomi un noderīgi knifi
Padomi
Ideāli marinētie gurķīši: padomi iesācējiem un 17 gadus pārbaudīta recepte
Padomi
Pārbaudīta metode, kā saldēt gailenes, lai tās nekļūtu rūgtas
Uz augšu