/nginx/o/2020/06/09/13143110t1hd46b.jpg)
Uz pannas cepta vista ar kraukšķīgu ādiņu vai cūkgaļas šķēle, ko arī ieskauj labi cepta, viegli kraukšķīga garoziņa. Ņem vērā trīs svarīgas detaļas, lai viss izdotos.
Uz pannas cepta vista ar kraukšķīgu ādiņu vai cūkgaļas šķēle, ko arī ieskauj labi cepta, viegli kraukšķīga garoziņa. Ņem vērā trīs svarīgas detaļas, lai viss izdotos.
Nosusini gaļu
Neatkarīgi no tā, vai esi izlēmis cept liellopu, cūkgaļu vai vistas gaļu, ja vēlies, lai tā zeltaina un patīkami kraukšķīga no ārpuses, bet maiga iekšpusē, gaļa ir jānosusina. Kā? Izliec gaļas gabalus uz šķīvja vai virtuves dēlīša un rūpīgi ar papīra dvieli noņem lieko mitrumu. Ņem vērā: nevajag stipri berzt, tikai piespiest, jo citādi ir risks, ka gaļai piedevās būs papīra dvieļa gabaliņi.
Nepārblīvē pannu
Jo pilnāka panna, jo lielāka iespēja, ka gaļa sāks sautēties, nevis cepsies. Dod katram gabaliņam pietiekami daudz vietas uz pannas - labi apcepsies un tev vieglāk būs arī to apgriezt.
Sakarsē pannu
Ja panna būs pietiekoši karsta, gaļa strauji apcepsies un no tās neizdalīsies sula, kas bieži rada tvaicēšanas, nevis cepšanas efektu pannā.