:format(webp)/nginx/o/2025/02/11/16648950t1hb435.jpg)
Gaisa cepamkatls (tautā saukts arī par gaisa friteri) ir virtuves iekārta, kas mūsdienās ir atrodama ļoti daudzās virtuvēs, un tā popularitāte arvien pieaug – ir pieejami daudzi un dažādi modeļi, piedāvājot gan dažādus izmērus, krāsas, gan dažādas jaudas un funkcijas. Tāpat tiek izdotas grāmatas, kurās apkopotas receptes, kas pielāgotas tieši gatavošanai gaisa cepamkatlā, sociālajos tīklos izveidotas ne mazums domubiedru grupu, kurās gatavošanas entuziasti dalās ar saviem veikumiem un pieredzi, šo ierīci lietojot.
Ja tev ir šī virtuves iekārta, lai ēdiens tajā izdotos izcils, ir vērtīgi zināt, ko un kā nevajadzētu ar to un tajā darīt, lai gardas maltītes vietā nav vilšanās.
Bet, ja vēl svārsties, pirkt vai nepirkt, ir vērtīgi apzināties, kādi ir potenciālie ierīces trūkumi, lai pēc iegādes neseko vilšanās.