Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Izcils "Napoleons" bez diennakts virtuvē

Raksta foto

Šī kūka ir  patiesa atzīšanās mīlestībā, jo laiks, kas pie tās jāpavada, lai rezultāts liktu baudpilni noelsties: "Vēl vienu gabaliņu!", ir vērā ņemams. Gatavojot Napoleonu, jāierēķina gandrīz diennakts virtuvē vai arī jāsadala darāmie darbi uz vairākām dienām.  Es esmu atklājusi, kā laiku saīsināt, neciešot galarezultātam. Iespējams, noderēs arī jums!

Lūk, manam vīram mīļākā un gardākā kūka nebija nedz “Cielaviņa”, nedz medus kūka vai šokolādes, ko ar panākumiem cepu. Viņam katru dzimšanas dienu mamma cepa Napoleona kūku, kas tika dēvēta par Mātes kūku, jo recepte nāca no vīra vecmāmiņas Ritas.

Tā nu sākās mani Napoleona eksperimenti virtuvē. Darbietilpīgi un ne vienmēr ar teicamu galarezultātu.

Padsmit gadu laikā, kad cepu viņam kūku, esmu izgājusi visus posmus – gan gatavošanu no nulles, gan lavaša fāzi, līdz esmu nonākusi līdz laika ietaupīšanai, nezaudējot garšas kvalitāti.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu