/nginx/o/2025/05/07/16825918t1hefa2.jpg)
Šī kūka ir patiesa atzīšanās mīlestībā, jo laiks, kas pie tās jāpavada, lai rezultāts liktu baudpilni noelsties: "Vēl vienu gabaliņu!", ir vērā ņemams. Gatavojot Napoleonu, jāierēķina gandrīz diennakts virtuvē vai arī jāsadala darāmie darbi uz vairākām dienām. Es esmu atklājusi, kā laiku saīsināt, neciešot galarezultātam. Iespējams, noderēs arī jums!
Lūk, manam vīram mīļākā un gardākā kūka nebija nedz “Cielaviņa”, nedz medus kūka vai šokolādes, ko ar panākumiem cepu. Viņam katru dzimšanas dienu mamma cepa Napoleona kūku, kas tika dēvēta par Mātes kūku, jo recepte nāca no vīra vecmāmiņas Ritas.
Tā nu sākās mani Napoleona eksperimenti virtuvē. Darbietilpīgi un ne vienmēr ar teicamu galarezultātu.