Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Izcils "Napoleons" bez diennakts virtuvē

Raksta foto
Foto: TVNET kolāža, foto: Kārlis Vilītis.

Šī kūka ir  patiesa atzīšanās mīlestībā, jo laiks, kas pie tās jāpavada, lai rezultāts liktu baudpilni noelsties: "Vēl vienu gabaliņu!", ir vērā ņemams. Gatavojot Napoleonu, jāierēķina gandrīz diennakts virtuvē vai arī jāsadala darāmie darbi uz vairākām dienām.  Es esmu atklājusi, kā laiku saīsināt, neciešot galarezultātam. Iespējams, noderēs arī jums!

Padsmit gadu laikā, kad cepu viņam kūku, esmu izgājusi visus posmus – gan gatavošanu no nulles, gan lavaša fāzi, līdz esmu nonākusi līdz laika ietaupīšanai, nezaudējot garšas kvalitāti.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu