Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Izcep restorāna cienīgu siera kūku mājās. Profesionālas konditores recepte un ieteikumi

Siera kūka. Ilustratīvs attēls.
Siera kūka. Ilustratīvs attēls. Foto: Elena Veselova/Shutterstock.com

Siera kūka ir tas gardums, kuru atzinīgi novērtē teju visā pasaulē. Ir ne mazums tās versiju, bet, kā mēs zinām, klasika stāv pāri visam. 

Kūku cepšana dažiem ir sirdslieta un sagādā prieku gan pats process, gan iepriecina rezultāts, bet vēl vairāk ir to cilvēku, kas labāk iegādājas jau gatavu vai pasūta pie kāda konditora, jo netic savām spējām. Bet mēs zinām – ja ir profesionāla konditora recepte un tiek rūpīgi ievērota gatavošanas gaita, viss izdosies izcili.

Stingra, bet reizē drupena cepumu pamatne, kuru klāj zīdains pildījums, caur kuru dakšiņa iziet viegli, bet uz mēles kūkas gabaliņš teju izkūst – izklausās ideāli, vai ne?

Restorāna "Ferma" konditore, Restorānu servisa skolas pasniedzēja un dažādu vietējo un starptautisko kulinārijas konkursu laureāte Valērija Čudova dalās siera kūkas receptē, kas izdosies ar garantiju, ja ievērosi proporcijas, precīzas temperatūras krāsnī, kā arī pareizi to atdzesēsi. Vēl konditore atklāj, kāpēc der atbrīvot vietu arī saldētavā.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu