Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Svētku galda zvaigzne: profesionālas konditores Sarkanās samta kūkas recepte (1)

Kūka "Sarkanais samts". Ilustratīvs attēls.
Kūka "Sarkanais samts". Ilustratīvs attēls. Foto: slonme/Shutterstock.com

Sarkanā samta kūka, ko pasaulē pazīst kā red velvet cake, ir iekarojusi latviešu sirdis. Krāsas vai garšas dēļ? Abas atbildes ir pareizas! 

Uz svinīgi klāta galda, šī kūka būs kā ķirsītis uz tortes. 

Skaistas krāsas, maigas garšas, mīksts un reizē patīkami mitrs biskvīts, kurš ieskauj zīdainu krēmu, kas apvieno katru kūkas kārtu pasakainā garšu ceļojumā. Kas gabaliņu reiz baudījis, gribēs vēl vienu.

Ja ir īstā recepte, kūku svētkiem pagatavos katrs, kas ir gatavs sameklēt virtuves svarus, sarūpēt produktus, sildīt cepeškrāsni un ķerties pie darba.

Restorāna "Ferma" konditore Valērija Čudova atklāj, kādas ir piecas galvenās šīs Sarkanā samta kūkas īpašības, un dalās ar pārbaudītu recepti, lai svētki katrās mājās ienāk skaisti un ar lielisku garšu.

Komentāri (1)
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu