:format(webp)/nginx/o/2025/03/11/16708032t1hdb4c.jpg)
Lai virtuves ierīces kalpotu ilgi un darbotos kā jaunas, tās ir ne vien jālieto atbilstoši ražotāja norādēm, bet arī jātīra. Plīts virsma, cepeškrāsns, tosteris, tējkanna un arī gaisa cepamkatls. Un jātīra daudz kārtīgāk, nekā tu, iespējams, domā un esi to darījis līdz šim.
Interesanti, ka ir gan dzirdēts, gan praksē novērots, ka gaisa cepamkatlu daudzi tīra diezgan kūtri. Par katla un pannas mazgāšanu neviens nediskutē un dara to cītīgi. Arī cepeškrāsnis pulē tā, ka maz neliekas, bet gaisa cepamkatls, taisnības labad jāsaka, tiek atstāts novārtā. Izņemamais grozs un reste priecājas, jo redz ziepjūdeni, bet vai ar to ir gana?