Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Izcilas medus kūkas noslēpumi un recepte

Medus kūka
Medus kūka Foto: Kārlis Vilītis

Medus kūka no medus kūkas atšķiras. Vienam garšo sausāka, citam mitrāka. Kāds smērē ievārījumu, cits dāsni saber marmelādes. Manējā ir ar divas dienas notecinātu krējumu un daudzām kārtām.

Šī kūka ir vienkārša, bet tajā pašā laikā ar lielu potenciālu, tā ar savām garšas niansēm pārsteidz un iepriecina vien tad, ja esat atļāvuši tai vismaz diennakti atpūsties vēsumā. Kūka ir kā Latvijas pavasari, kur vēsais ievziedu laiks (ledusskapis) ir kā daudzsološa pauze pirms ziedoņa (kūkas iznāciena).

Taču, lai arī pagatavošana un produkti ir vienkārši, šī kūka tomēr pieprasa gatavotāja laiku un uzmanību. Ierēķiniet divas dienas gatavošanai un vienu dienu nogatavināšanai.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu