Interesanti2. novembrisVideo ⟩ Rīgas restorānā bez brīdinājuma palielina rēķinu par 10%. Vai tā drīkst darīt? (4)
Interesanti31. oktobrisKāpēc "Pavāru mājas" saimnieks Dreibants nesaņēma jaunu fizisku "Michelin" zaļo zvaigzni?
Interesanti24. oktobrisFoto ⟩ Šefpavāri lustējas: ieskaties "Michelin" apbalvošanas ceremonijā un svinībās
Interesanti6. oktobris"Es savas receptes vispirms uzzīmēju." Pirmā lielā intervija titula "Latvijas gada pavārs" ieguvējai
Interesanti24. septembris"Sēnītes" īpašnieks ieskicē, kādi ēdieni varētu būt redzami restorāna ēdienkartē
Interesanti3. janvāris“Michelin” ceļvedī iekļautā restorāna “36.līnija” pārvaldītājam piemēroti divi jauni VID nodrošinājumi
Receptes.lv2023. gada 4. decembrisZiemassvētku gaidīšanas noskaņās Kuldīgas novadā notiks Restorānu nedēļa
Receptes.lv2023. gada 30. oktobrisBiroju kompleksā "Verde" atvērts pusdienu restorāns "Dia 36. line" (1)
Interesanti2023. gada 22. oktobrisNo 30. oktobra līdz 12. novembrim norisināsies "Rīgas Restorānu nedēļa"
Interesanti2023. gada 20. oktobrisAptauja ⟩ Cik lielu dzeramnaudu vidēji atstājam kafejnīcās un restorānos?
Interesanti2023. gada 16. oktobrisRaimonds Zommers ieskicē, kāda varētu būt ēšanas kultūra tuvā nākotnē (1)
Interesanti2023. gada 15. oktobrisNoskaties ⟩ Suši bārs Jelgavā atsakās apkalpot skolas vecuma bērnus; vai tā ir diskriminācija? (5)
Interesanti2023. gada 11. septembrisNoskaidrots "Latvijas gada pavārs" un "Latvijas gada pavārzellis 2023"
Interesanti2023. gada 11. aprīlisPavasara Rīgas restorānu nedēļa pārsteigs ar rekordlielu dalībnieku skaitu
Interesanti2023. gada 22. februārisKas par daudz, tas par skādi: 9 situācijas restorānā, kas kaitina personālu
Interesanti2022. gada 28. decembris"Michelin" par 150 000 eiro analizēs gastronomijas potenciālu Latvijā
Interesanti2022. gada 7. marts10 ieradumi, no kuriem atbrīvoties, ja izvēlies pasūtīt maltīti "drive-in"
Interesanti2021. gada 23. maijsKarstākie jaunumi vasaras ēdienkartē. Ko piedāvā 13 gleznainas Rīgas terases?
Interesanti2020. gada 29. oktobrisKādus ieradumus klusībā nīst ātrās ēdināšanas restorānu darbinieki? (5)