Šefpavārs Raimonds Zommers apgalvo, ka restorāni arī nākotnē noteikti nepazudīs, jo allaž ir bijuši turīgi un labi situēti cilvēki. Tomēr pavāra prognozes ir, ka tādu nebūs daudz.
Kopumā šefpavārs uzskata, ka cilvēki dalīsies divās daļās: vieni varēs atļauties ēst labu, kvalitatīvu ēdienu, bet otriem diemžēl nāksies ēst to, ko fritē, ko var lielos apjomos dabūt, kā piemēru minot picu, ko jau šobrīd var dabūt no īpaši izveidotām picu cepšanas mašīnām.
Kā iemeslu norādot, ka nebūs iespēju apmaksāt darbaspēku – tas kļūst dārgāks un arvien vairāk trūkst darbaroku.
Raimonda Zommera prāt, ēšanas kultūru pārņems masu ražotnes un mēs arvien vairāk ēdīsim jau iepriekš sagatavotu un sasaldētu.
Vairāk skaties raidījuma sižetā: