“Bērnības atmiņās ir viegli atgriezties caur smaržu un garšu pasauli. Un šīs siltās sajūtas, kas rodas, atceroties bērnību, Kuldīgas restorānu nedēļā piedāvāsim sajust caur citādākiem ēdieniem, nekā ierasti gatavoja vecāki vai vecvecāki, bet noteikti ar tām pašām sajūtām kā bērnībā!” skaidro Žanis-Raivo Behmanis, restorāna “Strauss un Kaza” šefpavārs.
Restorānu nedēļa ir lieliska iespēja, lai pie viena galda satiktos ģimenes, darba kolektīvi, draugi vai sen nesatiktas paziņas un ne tikai – tas ir kopējais prieks un svētku sajūta arī pašiem restorāniem! “2017.gadā bijām nofinišējuši savu pirmo eksperimentālo sezonu, guvuši pārliecību par savām spējām un vēlējāmies jaunus izaicinājumus. Pirmā restorānu nedēļa “Pilskrogam” bija ārkārtīgi veiksmīga, tāpēc ar prieku piedalījāmies visās nākamajās. Šogad piedalīsimies atkal, jo restorānu nedēļa mums tāpat kā apmeklētājiem, ir svētki. Pēc restorānu nedēļas maratona vienmēr esam pozitīvi uzlādēti, lai gan noguruši, bet vienmēr guvuši prieku no labām emocijām un foršās kņadas,” sajūtās dalās “Pilskroga” īpašniece Agnese Grundmane.