Starptautiskajā "Falstaff International" restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni no Rīgas un reģioniem, liecina ceļveža tīmekļvietnē publiskotā informācija.
Ietekmīgā restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni
Ceļvedī restorāniem tiek piešķirti punkti, kur punktu skaits tiek veidots, vērtējot ēdienu, dzērienus, apkalpošanu un iekārtojumu.
No Latvijas restorāniem ceļveža pirmajā vietā ar 96 punktiem ierindojas "Michelin" zvaigzni saņēmušais "Max Cekot Kitchen", par otru labāko restorānu atzīts "Barents", kas saņēmis 95 punktus, savukārt trešajā vietā ar 92 punktiem ierindojas restorāns "Kest".
Līdztekus ceļveža autori sarindojuši Latvijas restorānus arī virknē kategoriju, piemēram, "Labākie restorāni netālu no Rīgas", "Labākie Latvijas viesnīcu restorāni", "Labākie zivju restorāni Latvijā", un tamlīdzīgi.
"Falstaff International" izveidotais ceļvedis pieejams tīmekļvietnē "falstaff.com".
Kā liecina tīmekļvietnē publiskotā informācija, "Falstaff International" dibināts 1980.gadā. Patlaban žurnāls sevi pozicionē kā vienu no lielākajiem vīna, ēdiena un ceļojumu žurnāliem vāciski runājošajā Eiropas daļā, kopējai auditorijai tiešsaistē un drukātajā formā sasniedzot vairākus miljonus lasītāju.