Lielā pieprasījuma dēļ pagarināta Jūrmalas restorānu nedēļa, informē pašvaldība.
Lielā pieprasījuma dēļ pagarināta Jūrmalas restorānu nedēļa
Jūrmalas restorānu nedēļa lielās atsaucības dēļ pagarināta līdz 10. decembrim. Tajā kūrortpilsētas labākie restorānu šefpavāri gardēžiem turpinās piedāvāt īpašus ēdienu piedāvājumus, vairāku kārtu maltīti par trīs cenām - 25, 35 un 45 eiro.
Gardēži Jūrmalā varēs turpināt dažādu valstu, tostarp Eiropas, Āzijas un Kaukāza valstu, gastronomijas kultūras, kas veido Jūrmalas unikālo garšu. Restorāni ēdienu un dzērienu pagatavošanā akcentu likuši uz vietējo produktu izmantošanu. Ēdieni gatavoti no Latvijā audzētu briežu, stirnu, strausu, liellopu, jēru gaļas, vietējām zivīm - samiem, zandartiem, akmeņplekstēm -, izmantoti vietējie augļi un dārzeņi - ķirbji, āboli, smiltsērkšķi, upenes, cidonijas.
Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumi pieejami restorānos "36.line Grill Restaurant", "View", "Faces", "Grill & Fish", "Il Sole", "Grilbārs House of Light", "Laivas", "Lielupe", "Lokāls Veranda", "Majorenhoff","Madam Brioš", "Villa Joma", "Randevu", grila restorāns "Zelta teļš", armēņu restorāns "Zangezur", gruzīnu restorāns "Kinza House", picērija "Stacija Vaivari Pizza", suši restorāns "Sakura", kafejnīca "Zem burām", taverna - picērija "Pie kļavas".
Iepazīties ar Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumu var tīmekļvietnē "visitjurmala.lv". Lai nobaudītu restorānu nedēļas īpašos piedāvājumus, apmeklētājiem jāveic iepriekšēja rezervācija.