No 30. oktobra līdz 12. novembrim norisināsies "Rīgas Restorānu nedēļa"

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Rudens Rīgas restorānu nedēļa 2023
Rudens Rīgas restorānu nedēļa 2023 Foto: Publicitātes foto, Receptes.lv kolāža

Jau 10 gadus Rīgā pavasarī un rudenī notiek "Rīgas restorānu nedēļa".

No 30. oktobra līdz 12. novembrim labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 30, 35 vai 40 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Foto: Publicitātes foto

Restorānu nedēļu organizē “Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra”, un tās direktors Fredis Bikovs atzīmē: “Rīgas restorānu nedēļa ir daudz vairāk nekā vienkārši gardēžu svētki; tā ir iespēja izcelt un novērtēt mūsu pilsētas daudzveidīgo un dinamisko ēdināšanas nozari. Restorānu nedēļas laikā apmeklētāji, kā ierasts, var izgaršot 3 kārtu maltītes par pieejamām cenām un novērtēt šefpavāru kulinārijas mākslas meistarību, tādejādi vienlaikus arī sniedzot atbalstu restorāniem, kad noslēgusies aktīvā sezona. Uzsvars tiek likts uz vietējiem produktiem un sezonas garšām. Gatavojoties rudens Restorānu nedēļai, radīts īpašs vizuālais noformējums, kas redzams pilsētvidē.”

Foto: Publicitātes foto

Šogad restorāni ir sevišķi aktīvi – saņemti vairāk nekā 50 restorānu pieteikumi. Restorāna “Entrosol” šefpavārs Raimonds Zommers stāsta: “Ēdiens nav tikai iztikas līdzeklis, tas iever sevī mākslu, eksperimentus un cilvēku enerģiju, lai taptu jaunas un kvalitatīvas garšas. Mēs savā virtuvē integrējam ne tikai pasaules garšas, bet arī Latvijas ražotāju veikumus.”

Foto: Publicitātes foto

Apmeklētāji aicināti laicīgi iepazīties ar restorānu sarakstu un piedāvājumiem, kā arī rezervēt galdiņu.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu