Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Šašliks "Miro" restorāna šefpavāra gaumē: viena bērnības recepte, otra jaunam garšu lidojumam

Šefpavārs Edgars Balodis un šašliks.

Šašliks ir kļuvis par neoficiāli obligātu un neatņemamu Jāņu sastāvdaļu teju visās sētās, kurās ir pieņemama gaļas ēšana. Kāds labprāt marinē un grilē cūkgaļu, cits vistu, vēl kāds liellopu, bet grilēt grilē daudzās sētās. Cieņā ir gan klasiskas marinādes, kas izturējušas laika pārbaudījumu, gan jaunas – lai gadu no gada spētu sevi un svētku svinētājus iepriecināt ar ko jaunu.

"Kefīri, majonēzes, sausās garšvielas, veikalā pirktais – neviens no tiem nestāv klāt pirmajam šašlikam ko tev pagatavo. Man tas bija vecmāmiņas gatavotais cūkgaļas šašliks. Sulīgs, salds, skābens un, kā īstam latvietim, sīpoliem pārbagāts," par savu iecienīto šašliku, kura recepte ir no vecmāmiņas, stāsta restorāna "Miro" šefpavārs Edgars Balodis.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu