Biroju kompleksā "Verde" atvērts pusdienu restorāns "Dia 36. line" (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Biroju kompleksā "Verde" atvērts pusdienu restorāns "Dia 36.line"
Biroju kompleksā "Verde" atvērts pusdienu restorāns "Dia 36.line" Foto: Publicitātes foto

Rīgā biroju kompleksā "Verde" atvērts šefpavāra Laura Aleksejeva jaunākais dienas restorāns "Dia 36.line", informē "Verde" pārstāvji.

Restorāna platība ir 537 kvadrātmetri un tas atrodas "Verde" A ēkas lobija stāvā.

Restorāns strādās katru darba dienu no plkst.11 līdz plkst.16.

"Dia 36.line" izveidē ieguldītās investīcijas pārstāvji nenorāda.

Jau ziņots, ka "Verde" ir pirmais "Capitalica Asset Management" īstenotais projekts Latvijā, kura attīstībā tiks ieguldīti vairāk nekā 65 miljoni eiro, no kuriem 22 miljonu eiro kredītu piešķīra Eiropas Investīciju banka (EIB), kas apstiprināja finansējumu no cīņai ar klimata pārmaiņām paredzēto investīciju paketes.

Objekta ģenerālbūvnieks ir "Capitalica Industries LV", bet ekskluzīvais iznomāšanas un apsaimniekošanas partneris ir nekustamo īpašumu aģentūra "Colliers".

Šobrīd par biroju kompleksa nomniekiem kļuvuši tādi uzņēmumi kā "Swisscom", "Decta", "KPMG Latvija", "Swetch", "Merito Group", "Workland", "Enefit", "VIA SMS Group", "Tietoevry", restorāns "Dia 36.line" un kafejnīca "Mollto".

Projekta attīstītājs un investors ir uzņēmums "Capitalica Asset Management", kas ir Lietuvas Centrālās bankas licencēts un pārraudzīts ieguldījumu pārvaldes uzņēmums, kas veic komerciālo nekustamo īpašumu pārvaldību Baltijas valstīs. Tā vadītajam fondam "Capitalica Baltic Real Estate Fund I" pieder biroju komplekss "Verde" Rīgā, biznesa centrs "135" Viļņā, biznesa centrs "Kauno Dokas" Kauņā un tirdzniecības centrs "Luizė" Klaipēdā.

"Capitalica Asset Management" kapitālā 70% pieder "SBA Group", kas ir viena no lielākajām Lietuvas kapitāla biznesa grupām, bet vēl 30% pieder "Capitalica Asset Management" ģenerāldirektora Andrjus Baršta uzņēmumam "Fox Holdings".

"SBA Group" ir viena no Lietuvas lielākajām daudznozaru uzņēmumu grupām, kas darbojas nekustamo īpašumu, investīciju pārvaldības, mēbeļu un apģērbu ražošanas nozarēs ar kopumā aptuveni 5000 darbiniekiem Baltijā. Konsolidētais apgrozījums 2021.gadā bija 404,6 miljoni eiro. "SBA Group" attīsta augsto tehnoloģiju pilsētiņu Rīgā, Lielirbes ielā, kā arī dzīvojamo rajonu Čakstes ielā.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu