PadomiVakar, 08:13JĀŅU GARŠA NOVADOS ⟩ Meditācija līgotājiem: “Lejas Kaupēnu” gadiem slīpētā pīrāgu recepte
Interesanti6. jūnijs"Bijām stūrgalvīgas un par to samaksājām ar tukšu bankas kontu." Stāsta "Smalkā mušļa" līdzdibinātāja (3)
Interesanti2. jūnijsFoto ⟩ Kaimiņiem izdodas grandiozi: Viļņā aizvadīts trešais Aukstās zupas festivāls (1)
Padomi1. jūnijsJāņu garša novados ⟩ "Ar vienu gabaliņu nepietiek": saimnieces meistarstiķis – rabarberkūka
Interesanti19. maijsBulīmija 17 gados. Personīgs stāsts par to, kā, gribot zaudēt svaru, zaudēju pati sevi
Interesanti14. maijsTeju 21 eiro par sešiem pelmeņiem: ieskaties, kāds ir piedāvājums un cenas Eirovīzijas ciematā (1)
Interesanti12. maijs"Mājas apstākļos pats var arī netikt galā." RAKUS Intensīvās terapijas klīnikas vadītājs Stašinskis par bisītēm un saindēšanos
Interesanti5. maijsMānīgais sāls un cukurs ēdienkartē: cik daudz nav par daudz un kas ir lielākie klupšanas akmeņi
Recepšu izlases1. maijsRupjmaize kā spēka simbols: "Liepkalnu", "Lāču", "Ķelmēnu" un "Kuldīgas maizes ceptuves" īpašās svētku receptes
Interesanti15. aprīlisBankrots vai uzplaukums, kas gaidāms uzņēmumam "Straupe" pēc PVD paziņojuma (3)
Interesanti10. aprīlis"Kā redīsi ar pipariņu": Austrijas agrenes – sēnes, kuras ik gadu kļūst populārākas