Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Rupjmaize kā spēka simbols: "Liepkalnu", "Lāču", "Ķelmēnu" un "Kuldīgas maizes ceptuves" īpašās svētku receptes

Raksta foto
Foto: Maizes ceptuve "Ķelmēni"

Rupjmaize – latvieša spēka avots. Svētku dienās, kad sirdi vairāk kā citas dienas pilda patriotiskas sajūtas, cel šo maizīti godā, gatavojot kā saldus, tā sāļus ēdienus, kas lieliski papildinās svētku mielastu.

Uzrunājām četras atpazīstamas un iemīļotas Latvijas maizes ceptuves - "Liepkalnus", "Ķelmēnus", "Lāčus" un "Kuldīgas maizes ceptuvi" –, aicinot dalīties ar īpašām, latviskām un, kas nav mazsvarīgi, – vienkārši pagatavojamām receptēm, kuras celt galdā īpašās svētku reizēs.

Iedvesmojies un cel galdā rupjmaizi!

Sarkans – balts – rupjmaize, lūk, šādu salikumu piedāvā maizes ceptuve "Ķelmēni" gan saldā, gan sāļā versijā.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu