Padomi16. oktobrisPieci noteikumi, kas jāievēro, lai izceptu maigas un reizē skaisti brūnas vistu akniņas
Recepšu izlases15. oktobrisAtliks vien izvēlēties piedevas: maltās gaļas bumbiņas mērcē – 14 receptes
Padomi15. oktobrisGaļai viens, buljonam cits: šefpavārs atklāj, kāds ūdens jāizmanto, gatavojot vistu
Recepšu izlases2023. gada 29. decembrisDažādo svētku mielastu: 14 receptes dažādu zivju pagatavošanai
Recepšu izlases2023. gada 22. decembrisCūkgaļa, vista, tītars, jērs, pīle, zoss: gardākie cepeši svētku mielastam
Padomi2023. gada 19. decembris"Irbītes" šefpavāra Ingmāra Ladiga gaumē – recepte un vērtīgi ieteikumi
Padomi2023. gada 13. decembrisIrdeni miltainus vai krēmīgi maigus? Divi atšķirīgi pelēko zirņu gatavošanas veidi