Kotletes – ēdiens, kuru labprāt gatavojam kā ikdienā, tā svētku reizēs. Un nav noslēpums, ka teju katram gatavotājam ir sava īpašā recepte, sastāvdaļa vai gatavošanas veids. Bet allaž ir vērts izmēģināt ko jaunu.
Šefpavārs Aleksejevs atklāj, kā kotletes pagatavot īpaši garšīgas (2)
Kāds kotletēs liek izmērcētu baltmaizi, cits mannu, vēl kāds bagātīgi pievieno svaigu sīpolu un ķiplokus, cits ierīvē kartupeli, kāds liek zaļumus, cits kādu gabaliņu speķa.
Šefpavārs Lauris Aleksejevs raidījumā "Šefu gaidījāt?" dalījies ar savu, lielisko kotlešu recepti, kurā
maltajai gaļai pievieno apceptus sīpolus, kuriem pievieno mannu un saldo krējumu, ļaujot mannai tajā uzbriest.
Vēl viens knifs tiem, kam nepatīk smērēt roka, mīcot kotlešu masu – var izmantot blenderi.
Vairāk skaties raidījuma sižetā: