Nē, nē, tā nav šnicele, jo šniceles panēšanā rīvmaize noslēdz procesu.
"Pareizi ir ola milti bet cik pavāru tik receptēs.
Jebkurš variants pareizs ir. Vienkārši ola no miltiem slīd nost, bet ja gaļu sākumā iemērc sakultā olā tad miltos, tad viņi foršāk pielīp. Bet visi veidi der lai izceptu karbonādi atliek tikai vēlēties to izcept."
Noteikti der atcerēties par garšvielām, un to uzsver arī saimnieki un saimnieces.
Sāls un pipari ir kā bāze, bet katrs noteikti var izpausties pēc savas patikas: ierīvējot ar ķiploku, uzberot kādu garšaugu.
Gaļu var laicīgi izklapēt, apbērt ar garšvielām un atstāt uz laiku ievilkties.
Steidzīgākā variantā garšvielas var iemaisīt kā miltos, tā olā, tādējādi parūpējoties, ka karbonādes kažociņš būs garšām bagāts.
Lūk, dažas gardu karbonāžu receptes iedvesmai: