Ja tu esi kādreiz izmēģinājis vairākas diētas un viss šķitis velti, ja tev šķiet, ka sevi varētu nosaukt par “mūžīgo tievētāju”, tad mums tev jāsaka – tu neesi tāds viens. Bet vai tiešām ir jābadojas, jāēd tikai griķi ar kefīru, lai justos laimīgs pats savā ķermenī? Mūsu šī stāsta varone Laura dalīsies ar savu stāstu – kā beigt “tievēt”, sākt mīlēt sevi, reizē atbrīvojoties no kilogramiem, kas ļauj ar lepnumu paskatīties uz savu spoguļattēlu. Bet savu profesionālo skatu uz cilvēku vēlmi tievēt un vērtīgus padomus sniegs sertificētā uztura speciāliste Viktorija Zakareviča.

Visu sarunu un uztura speciālistes komentārus skaties, klausies un lasi tālāk rakstā. 

Laura ar smaidu sejā sevi sauc par izbijušo “mūžīgo tievētāju”. Kāpēc smaidu? Jo šis laiks viņai ir beidzies. Teju pirms trim gadiem Laura, līdzīgi kā daudzas sievietes un vīrieši, dzenoties pēc sev tīkama spoguļattēla un skaitļa uz svariem, meklēja tā sauktās “ātrās un vieglās” tievēšanas metodes. Kā mūsu stāsta varone pati atzīst, viņa nekad nav bijusi diētu cilvēks, jo nekas nav nesis vēlamo rezultātu, sevi vairāk sauktu par “mūžīgo čīkstētāju”, kas nemitīgi gaužas par to, kā viņa izskatās un jūtas savā ķermenī.

"Esmu mēģinājusi badoties, ierobežot ēšanu vispār, neēst un tad dienas beigās pārēsties līdz nelabumam. Es teiktu, ka es biju tādā sevis neapmierinātības aplī. Neko jēdzīgu nedarīju, lai mainītos, bet uz riņķi čīkstēju," stāsta Laura.

Sevis uzskatīšana par neglītu, slēpšanās aiz platām drēbēm pat lielā tveicē, lai tikai noslēptu savu augumu no apkārtējo acīm, – tā bija ikdiena ar kuru, kā Laura saka, kļuva neizturami sadzīvot.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest