:format(webp)/nginx/o/2025/05/30/16878972t1heffb.jpg)
Labdien jūnijā! Neticami, bet klāt ir vasaras mēneši. Lai arī siltākas jakas vēl nav noglabātas skapja tālākajos stūros, beidzot ir cerības, ka tas notiks. Vasaras pienākšana nemaina faktu, ka jāēd ir katru dienu un jautājums "Ko šodien gatavot?" paliek nemainīgi aktuāls. Laikapstākļiem kļūstot siltākiem, maltītes paliek vieglākas.
Ēšanas paradumi dažādās ģimenēs atšķiras, iemesli tam var būt dažādi – ieradumi, dažādas diētas, produktu nepanesamība, vienkārši garšo-negaršo.
Aicinām, apskatot receptes, neaizmirst par radošumu – daudzi ēdieni ir vairāk vai mazāk pielāgojami ģimenes vajadzībām un gaumēm, tāpēc smelies idejas un lai vieglāka nedēļa!
Pamatēdiens
Garšos labi gan vēl karsts, tikko pagatavots, gan arī atdzisis.
Salātos – svaigie labumi
Zupa
Vasarai piestāv, protams, aukstās zupas, bet arī citas nevajag aizmirst.