Dažas stundas un lasis gatavs cepšanai

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja aizmirsi lasi laicīgi ielikt ledusskapī, lai ļautu tam atkust, bet maltīte jāpasniedz pēc dažām stundām un esi ieplānojis gatavot tieši lasi, labākais risinājums ir to ievietot aukstā ūdenī. Piepildi lielu trauku ar aukstu ūdeni, ieliec lasi kārtīgi aizveramā maisiņā (ja tas neatrodas jau noslēgtā iepakojumā) un iegremdē ūdenī. Laša atkušanai būs nepieciešama vidēji stunda - precīzāks laiks atkarīgs no zivs lieluma un biezuma. 

Pēc 30 minūtēm pārbaudi, vai zivs nav jau atkususi. Ja ūdens kļuvis silts, nomaini to pret aukstu.

Lasi vēl: 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu