Nesteidzīga laša atkausēšana

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maltīšu plānošana atvieglo dzīvi. Ja šodien zini, ka rīt vakarā gatavosi lasi, vieglākais, drošākais un labvēlīgakais veids laša atsaldēšanai ir ļaut tam notikt lēnām. Vienkārši pārvieto saldētā laša iepakojumu no saldētavas uz ledusskapi. Paliec tam apakšā kādu šķīvi un papīra dvieli, lai tas uzsūc kondensātu. 24 stundu laikā tas atkusīs un būs gatavs cepšanai.

Lasi vēl: 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu