Raksta turpinājums
Izvēlies īsto brīdi ēdiena dekorēšanai!
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēdienu dekorēšana ir kulinārijas māksla, taču arī tik radošā procesā ir savi noteikumi, piemēram, zupas un siltos ēdienus nevajadzētu dekorēt uzreiz pēc tam, kad maltīte ir pagatavota. Tā vietā, lai maltīte neatdziest, siltos ēdienus un zupas var dekorēt brīdī, kad ēdiens ir saservēts uz šķīvjiem pasniegšanai, piemēram, izmantojot zaļumus, kas pastiprina ēdiena smaržu un vienlaikus ir veselīgi. Jāņem vērā arī, ka ēdiena izvietojums traukā ir sava veida maltītes dekorācija.