Vāri zupu, bet nepārvāri!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zupas burvība ir vienkāršībā, taču, arī pagatavojot, piemēram, vienkāršu buljonu, ir jāzina pāris knifi, kas palīdzēs tam garšot izcili. Gaļa ir jāsagriež mazos gabaliņos un jācep tik ilgi, līdz tā kļūs tumša un mīksta un tādā veidā piešķirs buljonam izteiktāku garšu. Savukārt, dārzeņus, piemēram, kāpostus, ir tikai jārestē jeb jāuzkarsē, lai tie nezaudētu krāsu un savu oriģinālo garšu. Viss kopā garšos izcili!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu