Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
62
Jaunākie Vecākie
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kopš mamma sāka gatavot no šīs mājas lapas tie ir mani mīļākie ēdieni
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baibat
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mans mīļākais ēdiens
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
ē
ēdajs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
eh est var
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sarmite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vel pec sis receptes negatavoju,bet lazanja vienmer ir garda.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikai iesācējiem uzmanīgi ar to plāķšņu mērcēšanu- ja patur par ilgu, viss salīp vienā kleķī, un nākas iet uz veikalu pēc nākamā iepakojuma. Varbūt labāk mērkt pa vienai, vai arī var nemērkt vispār, kā es to darīju 2. piegājiena :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
garfīlds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jā jā !!! ar lielo karoti no veidnes un tikai tā!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ronalds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirmo reizi cepu, esmu ljoti apmierinaats :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
arturs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Autore vareja pacensties noraadiit cik daidz produktus pirkt. Ljoti neskaidra recepte. Kko nopirku un meginashu pats izpipet ko un vik daudz vajag
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visgardākā lazanja ko zinu un taisu vienmēr pēc šīs receptes!
Iesaku visiem!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Recepte vienkārši super - viegla un saprotama. Un lazanja arī sanāca ļooti garda! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska recepte...,šodien pagatavoju un izdevās garšīga-protams,izmantoju savas iecienītas garšvielas un malto gaļu!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Domāju, ka veco labo Latvijas laiku vārdā uztaisīšu lazanju, bet bija briesmīga. Tas gan ir tikai tamdēļ, ka esmu aziātu un indiešu ēdienu cienītāja. Manas garšas karpiņas jau ir mainījušas savu gaummi. Es lietoju ne tik taukainus, vairāk svaigus un uz garšvielām `spēlētu` ēdienu (ne tur makaroni, krējums, gaļa...). Tikai laika un naudas tēriņš bij ://
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
artis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nereali namiga taisiju pec nosaukuma bet iepatikas unbtaisu 5 reizi mmmmmmmmm!!!!!!??????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janis T
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super sanāca.
Tikai taisiju lielakam pulkam ar lielākām proporcijām un pēc vizualā smukāk izskatijās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janis T
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
(Harmany Betty) Kā lazanju var apcept noabām pusēm???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
artis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisu jau kasu piekto reizi
I
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ix
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gatavoju pirms pāris nedēļām pēc šīs receptes, tikai daudzumus izmantoju savus un arī garšvielas, sanāca super garšīgi. Plāksnes nemērcēju, jaivēro ir laiks, cik ilgi konrētās plāksnes jācep :) Es cepu 45min jau uzkarsētā krāsnī :) Sieru ņēmu krievijas, cepu zem follija visu, uz beigām noņēmu folliju, lai siers apbrūninās, izskatījās un garšoja super labi. Nebija arī nekādi lieki šķidrumi, jo izmantoju mērcei saldo krējumu, kas sajaukts ar miltiem līdz mērces konsistencei. Viss bija savilcies un nebija nekas saulojies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jēkabs A.S
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vienkarši superiga tagad taisu 1 reizi neseļ visu laiku nu vnk namma
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! :))
Viss sanāca ļoti garšīgi.
Vienīgi es ņēmu apmēram 450 g maltās gaļas, jo 300 tākā mazliet par maz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
ņ
ņammukārumniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vēl nēsmu pagatavojusi bet uz cik cilvēkiem apmēram ir ši lazanjas recepte?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super! Vislabākā recepte :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elisse
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsiga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es vēl tikai mēģināšu, bet bērns teica, ka noteikti jāizvēlās Garfilda recepte :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Samaraa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi sanāca. pamatā man bija šī recepte bet peec saviem ieskatiem pamainiju dažas lietas, pieliku vel šķiņķi klāt un tomātu pastu pašā augšā, protams arī kārtīgu siera kārtu. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Davis Un Marite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paslaik mes vinu taisam un tad kad pabeiksam ar Mammu es ieliksu vertejumu un pateiksu savu viedokli
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti. Gatavoju vienmēr pēc šīs receptes un sanāk ņammmmīga :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pielieku klat vel papriku super!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Estere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi sanāca!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LauraL
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super gardi sanāca, paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
patrekni, bet ļoooooooooti garšīgi!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
matiss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti gašīga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taisu ar tomātiem savā sulā, pievienoju baziliku, sāli, piparus un nedaudz ķiplociņa un sablenderēju. Sanāk arī baigi labi. Iesaku pamēģināt!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga Vilcina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super, man garsho. Braalji vnm prasa, kad nakoshreiz taisishu. Es cepju apm. 200 grados 30 min.
Pedejo reizi taisiju ar liellopu galju, cerot dabut nost treknumu, bet nemaniju izmainjas. Garsha ari nemainijas!
Paldies par recepti! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti ļoti garšīgi! Kad es to pagatavoju jutos kā īstā restorānā, jo tas patiešām ir īsts restorānu ēdiens!!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Victoria
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jāāā, mana mīļākā lazanjas recepte :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sodien pagatavosu,tad novertesu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Bazucis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gribu pamēģināt uztaisīt lazanju tikai nezinu kura recepte ir viss labākā.?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marcis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garsigi pats uztaisīju 2 reizes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mani, ka iesaceju virtuve mulsinaja 1)krejums (saldais vai skabs), cik daudz to vajadzetu? 2)Cepshanas ilgums un graadi?
Meginaju improvizet nedaudz, tgd tas makslas darbs vel ir cepeshkrasnii, ceru, ka nepiedzivoshu vilshanos.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Iedvesmojos :) Paldies par jauko recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garfīlda cienīga lazanja! Mēs pieaugušie un pat abi mazie ķipari jau kuro reizi mielojamies ar to! PALDIES!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LAEME
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
quatro
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
.
....Ervita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti
Sanaca vienkarsi satriecoss.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanāca ļoti garšīga, bet taukaina vells. Speķis pilnīgi tecēja. Varbūt cepot gaļu par daudz eļļas liku, nē, diezvai, tas laikam no sviesta vai ne, ko liku mērcē, ja?
bet nu, ja ņem vērā, ka pirmie kucēni tie slīcināmie, tad esmu ļoti apmierināta, manējais apēda 3 porcijas pēc kārtas :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristiāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu bija baigi garšīgs
vnk superīgs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visumā garšīgi man tik vajadzēja nedaudz asāku, BET
gaļu es pirku vismaz 800 gr, jo kad panemu 500 gr, likas, ka te toch nepietiks. ESs gat gatavoju, skatijos arī uz to Lazanju, kas ir Siciliesu gaume (ar billdēm)
Plaksnites nevajag mercet, vinas sajaucot kopā ar mērci, ļoti labi izcepas ;) Mērce, jo vairāk, jo sulīgak :)
Ari fakts, ka uzreiz nevajg griest, pagaidiet min 10.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mareks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mani komentāri paredzēti Zanei.

Bet pateicība autorei! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mareks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Var jau būt , ka daži karbonādi arī ar rokām pannā apgriežat uz otru pusi? :D Ir jau izdomāti dažādi palīginstrumenti virtuvē...
Ja gribās kaut ko kalorijām ne tik bagātu, tad labāk grauzt salātu lapu, nevis likt klāt sviestu, sieru, gaļu, krējumu un miltus! Tad tās dažas piles eļļas padarīs šo ēdienu treknu?

Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Perfekta!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es taisīju ļoti gardi iesaku pamēģiņāt
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Davis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pieliku sajai receptei bildes un bija loti garsiga, un plaksnes vajag mercet tikai tad ja nav daudz baltas merces , un kad gatava pagaidit 10 min lai var normali sagriezst un paest visu maju nesasmerejot!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ance
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nav binums kapee garfildam vina tik loti garso
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
niknais_kaamis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nosaukuma dēļ vien mēģināsu (nekad neesmu lazanju gatavojis) uztaisīt, man taču mājās ir Garfīlds! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Tiesham fantastiski garda sanaca!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
HarmonyBetty
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lasot recepti satecēja siekala mutē..būs japamēģina šī recepte..un domāju ka grādi ir aptuveni 180 :P un domaju ka var no abām pusēm cept. :P
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sindija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī ir mana mīļākā lazanjas recepte.... autore ir atstājusi vaļu izdomai arī pašiem, pie sīkumiem piestrādājot.... Nosaukums pilnīgi atbilstošss
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
SASASASA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garsiga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lazanja garšīga, bet pagatovašana nepareizi aprakstīta, jo 1. plāksnes verdošā ūdenī nevajag peldināt (var vienīgi pirkstus apdedzināt un iegūt riebumu pret gatavošanu), turklāt viņas pašas kļūst mīkstas, kad liksiet cepeškrāsnī cept, 2. ja ar plāksnēm noklās veidni, tad tā noteikti piedegs un lieki ietaukot nav vēlams, jo tad sanāk ļooooooti daudz kaloriju, tādēļ pirmo kārtu vienkārši vajag likt vainu gaļas vai balto mērci:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
fantastiska ņamma!!!! Cik esmu taisījusi, tik ir sanācis vienkārši lieliski! šodien taisīšu atkal!!!! Noteikti iesaku!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rinta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik graados ir jaacep? Un uz to funkciju, kas ir domaata abaam puseem?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes