Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Garfīlda ņamma - lazanja

2006. gada 15. maijs
Foto: Diāna
Var ēst kā Garfīlds - ar lielo karoti, pa taisno no veidnes!
Pagatavošana
45 min
1. Nepieciešamie produkti.
Foto: Diāna
2. Sagriez sīpolu un apcep malto gaļu. Pievieno tomātu pastu vai tomātu savā sulā, sāli, piparus vai citas garšvielas pēc paša vēlēšanās
Foto: Diāna
3. Katliņā izkausē sviestu un apgrauzdē miltus. Pievieno pienu vai krējumu un garšvielas. Sildi un lēnas uguns, kamēr izveidojas mērce.
4. Lazanjas plāksnītes uz mirklīti iemērc verdošā ūdenī. Kad tās kļuvušas mīkstākas, noklāj ar tām veidnes pamatu. Virsū liec balto mērci, maltās gaļas mērci un uzkaisa sieru. Tad atkal liec kārtu lazanjas plāksnīšu un visu atkārto. Pēdējai lazanjas plākšņu kārtai pārlej palikušio balto mērci un kārtīgi apkaisi ar sieru.
Veidni liec cepeškrāsnī. Cep, kamēr siers kļūst brūns.
Foto: Diāna
5. Lazanju sagriež gabalos pēc izvēles.

Labu apetīti!
Uz augšu