Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garfīlda ņamma - lazanja

Garfīlda ņamma - lazanja

FOTO: Diāna

Kolekcijas: Fotoreceptes
Var ēst kā Garfīlds - ar lielo karoti, pa taisno no veidnes!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lazanjas plāksnes
  • 300 g maltas gaļas
  • Tomātu pasta vai tomāti savā sulā
  • Sarīvēts siers
  • Sīpols
  • Baltajai mērcei
  • 2 ēd. k. miltu
  • 100 g sviesta
  • Piens vai krējums
  • Garšvielas - baziliks vai muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nepieciešamie produkti.
    Nepieciešamie produkti.

    FOTO: Diāna

  2. Sagriez sīpolu un apcep malto gaļu. Pievieno tomātu pastu vai tomātu savā sulā, sāli, piparus vai citas garšvielas pēc paša vēlēšanās
    Sagriez sīpolu un apcep malto gaļu. Pievieno tomātu pastu va...

    FOTO: Diāna

  3. Katliņā izkausē sviestu un apgrauzdē miltus. Pievieno pienu vai krējumu un garšvielas. Sildi un lēnas uguns, kamēr izveidojas mērce.
  4. Lazanjas plāksnītes uz mirklīti iemērc verdošā ūdenī. Kad tās kļuvušas mīkstākas, noklāj ar tām veidnes pamatu. Virsū liec balto mērci, maltās gaļas mērci un uzkaisa sieru. Tad atkal liec kārtu lazanjas plāksnīšu un visu atkārto. Pēdējai lazanjas plākšņu kārtai pārlej palikušio balto mērci un kārtīgi apkaisi ar sieru.
    Veidni liec cepeškrāsnī. Cep, kamēr siers kļūst brūns.
    Lazanjas plāksnītes uz mirklīti iemērc verdošā ūdenī. Kad tā...

    FOTO: Diāna

  5. Lazanju sagriež gabalos pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas