Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Grieķu salāti ar fetu un valriekstu mērci

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Skaties, kā šefpavāram Mārtiņam Sirmajam veicā virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Ēd, ietaupi, neiznieko".
Recepte tapusi sadarbība ar "Rimi".
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
20 min
1. Riekstus krāsnī apgrauzdē, rupji sasmalcina, pievieno sāli, piparus, pūdercukuru, etiķi, ķiplokus. Visu samaisa, pievieno sakapātus sīpolus un ļauj 10 minūtes ievilkties.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Sagriež dārzeņus, liek bļodā.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Pievieno gabalos salauztu fetu.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Pārlej ar valriekstu mērci, pārslaka ar olīveļļu.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Pārber ar oregano. Labu apetīti!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Uz augšu