:format(webp)/nginx/o/2025/02/18/16664861t1hf992.jpg)
Frī kartupeļi ir viens no tiem ēdieniem, kas, gatavots gaisa cepamkatlā, izdodas patiesi izcils. Ar nosacījumu, ka netiek pieļautas šķietami nesvarīgas kļūdas, kas rezultātu padara ne tik labu, kā kārotos.
Frī kartupeļi ir viens no tiem ēdieniem, kas, gatavots gaisa cepamkatlā, izdodas patiesi izcils. Ar nosacījumu, ka netiek pieļautas šķietami nesvarīgas kļūdas, kas rezultātu padara ne tik labu, kā kārotos.
Ielikt kartupeļus grozā, uzstādīt atbilstošu temperatūru un gatavošanas laiku nav viss, kas jāpaveic, lai gaisa cepamkatlā pagatavotu izcilus, vienmērīgi kraukšķīgus frī kartupeļus.
Lai arī karstais gaiss cirkulē pa visu katlu, tiklīdz grozs ir vairāk piepildīts, cirkulēšana vairs nav tik efektīva un produkti neapcepas no visām pusēm vienmērīgi.
Tātad, lai kartupeļi ir tieši tik kraukšķīgi, kā tu vēlies, un tādi ir visi gabaliņi un no visām pusēm,
cepšanas laikā neaizmirsti sakratīt grozu,
lai kartupeļu gabaliņi maina pozīciju katlā un var turpināt cepties no citām pusēm.
Frī kartupeļi, kuri nav papildināti ar sāli vai kartupeļu garšvielām, arī nebūs gardi, tāpēc neaizmirsti šo soli.
Garšvielas ir būtiski pārbērt frī kartupeļiem uzreiz pēc cepšanas,
kamēr tie vēl ir karsti, lai tās "pieķertos" katram gabaliņam. Ja kartupeļi būs jau atdzisuši, visas garšvielas sabirs trauka apakšā un būs jāēd "pliki".
Lai izdodas!