Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

No Aļaskas līdz Jaunzēlandei: Gordona Remzija garšas ceļojums

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Šefpavāru Gordonu Remziju cilvēki mīl viņa “Michelin” trīszvaigžņu restorānu, kolorītās personības un asās mēles dēļ. Šogad Remzijs ir meties jaunos garšas izaicinājumos un nevis kritizēs citus, bet ļausies vietējo pavāru vērtējumam.

Raksta foto

Remzija ceļš vedīs uz sešām eksotiskām vietām – Peru, Laosu, Havaju salām, Maroku, Aļasku un Jaunzēlandi, kur viņš iepazīs vietējās virtuves noslēpumus, dabas veltes un produktus, kas raksturīgi tikai konkrētajam reģionam. Ar Remzija piedzīvojumiem skatītāji varēs iepazīties raidījumu ciklā “Gordons Remzijs: neatklātās teritorijas”, kas “National Geographic” būs skatāms otrdienās, no 6. augusta plkst. 22.00. 

Pirms raidījumu cikla “National Geographic” piedāvā divas apetīti rosinošas receptes, ko Gordons Remzijs pagatavojis, iedvesmojies no Marokas un Aļaskas virtuves. Tās ir divas diametrāli pretējas virtuves, kultūras un garšas.

Raksta foto

Gordons Remzijs Aļaskā: grilēts karaliskais lasis

Raksta foto

Lasis, kas pasniegts ar džina mērci un svaigu citronu, aizvedīs jūsu garšas kārpiņas ceļojumā uz Aļaskas ledājiem!

Raksta foto

Gordons Remzijs Marokā: sautēta liellopu gaļa ar “Ras El Hanout”

Raksta foto

Šo garšīgo ribiņu receptes noslēpums slēpjas garšvielās. “Ras el Hanout” nozīmē “veikala vecākais”. Šo eksotisko garšvielu maisījumu bieži izmanto Marokas virtuvē.

Lasi vēl:

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu