Spēlējies ar krāsām un tekstūrām, pievērs uzmanību izmēram

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Sajauc dažādas krāsas un tekstūras

Pievērs uzmanību augļiem un ogām ar košām krāsām, piemēram, zaļu, sarkanu, oranžu, violetu, dzeltenu, lai iezīmētu un kotrastētu katru augli, kas izmantots salātiem. Papildus daudzveidīgām krāsām, padomā arī par dažādu tekstūru apvienošanu. Daži augļi un ogas ir ar sēkliņām, citi - izteikti kaukšķīgi. Daži ir īpaši sulīgi, bet citi, savukārt, ar šķiedrainu miziņu. Sajauc to visu kopā, lai garša būtu īpaši saistoša.

Augļu salāti ar jogurtu un medu

Griez vienāda izmēra šķēlēs vai gabaliņos
Viena no pirmajām lietām, kuru māca kulinārijas skolās ir glīta gabalu griešana. Tas nav tikai vizuāli pievilcīgi, bet arī atvieglo ēšanu. Vienalga cik lielu šķēli vai gabaliņu gribi, izvēlies tādu izmēru, lai vari visus augļus sagriezt maksimāli vienādi.

Lasi vēl:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu