Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Burkojam gurķus: no klasiski marinētiem līdz gardiem salātiem

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: receptes.lv

Gurķi aug griezdamies. Lai ziemas aukstajos mēnešos nav jātukšo veikalu plaukti, pie darba jāķeras pašiem. Klasiskas marinādes, kurās noderēs mārrutku lapas un saknes, upeņu, ķiršu lapas, dilles, ķiploki, klāt arī kas eksotiskāks, kur vajadzēs sinepes un sinepju sēklas. Radošajiem arī gurķu lečo un salāti ar mārrutkiem!

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu