Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Laša siera zupa

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež smalki sīpolus, burkānus pusripiņās, kartupeļus pasmalkos kubiņos un lasi vidēja izmēra gabaliņos.
2. Liek cepties sīpolus sviestā līdz tie mīksti un caurspīdīgi.
3. Paralēli uzliek vārīties 1- 1,5l ūdeni, kad tas sāk vārīties pievieno buljona kubiņus un liek klāt burkānus un kartupeļus.
4. Kad sīpoli izcepti pievieno miltus apmaisa, tad liek klāt mārrutkus un kausēto sieru, maisa līdz tas izkūst.
5. Kad burkāni un kartupeļi mīksti, ūdenim pievieno miltu, siera, sīpolu, mārutku masu. Maisa kamēr nav kunkuļi.
6. Tad pievieno lasi un pavāra vēl kādas 10 min. Pasniedz pārkaisītu ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu