Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
R
Ruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varat ludzu palidzet!!!
Uzrakstiet ludzu ka jataisa krems?vinam vajadzetu sabiezet tacu man visu laiku sanak skidrs un nesabieze.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Viktorija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss ir loti garsigs, tikai pildijumu taisu pec savas receptes,kas sastav no sviesta,iebizinata piena un dzervenu zaptas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šī ir ļoti laba un garšīga receptīte! Sanāk ļoti labi un garšo lieliski!| Cepu tikai pēc šīs receptītes! Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rolands
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcili garšīga kūka. Viss sanāca perfekti. Šajā ziņā noteikti nepiekrītu Kristīnei. Būs gadījusies kāda kļūda gatavojot. Man kūkas pagatavošanai bija nepieciešamas 3 stundas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rasa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Temperatūra aptuveni 200 grādi un vairāk. Cepšanas laiks, kad plīts uzsilusi 2-3 minūtes. Parasti laiku neuzņemu. Pēc izskata jau redz, kad gatava.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elli
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte!Izcepu...nu ljooti gardais NAPOLEONS!TAGAD TIKAI ŠĀDU CEPŠU!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaadai temperartuurai jaabuut cepeshkrasnii un cik ilgi jaacep?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace Lasmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu taisījusi savadāk ....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes