Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Napoleona kūka- garšīgā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatam
  • 750 gr miltu
  • 500 gr margarīna
  • 3 olas
  • Pusglāze ūdens
  • 3 ēdk. etiķa
  • Krēmam
  • 0.5 litri piena
  • 250 gr sviesta
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 6 ēdk. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu sarīvē, pievieno olas, ūdeni, etiķi, un pakāpeniski miltus, visu labi iemīca.
  2. Sadala 12- 13 vienādās daļās un uz 2h ieliek ledusskapī.
  3. Sagatavo krēmu: sjauc visas satāvdaļas un karsē ūdens peldē līdz masa sabiezē.
  4. Katru no 12 daļām izrullē un izgriež apaļu formu(kā pankūku) un cep cepeškrāsnī. Ja krāsnij ir vairāki plaukti, var izcept pat 4 kārtas vienlaicīgi.
  5. Pēc tam liek vienai kārtai krēmu, otrai ievārījumu(vislabāk dzērveņu vai brūkleņu)
  6. Pēdējo kārtu sadrupina un ar to apbirdina kūku.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas