Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Panko rīvmaizē cepta feta ar ogām un saldskābo mērci

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Skaties, kā šefpavāram Mārtiņam Sirmajam veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Ēd, ietaupi, neiznieko".
Recepte tapusi sadarbība ar "Rimi".
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
15 min
1. Nogriež biezu šķēli fetas, kārtīgi nosusina, apviļā miltos, tad sakultā olā, pēc tam – panko rīvmaizē. Atstāj uz 5 minūtēm ievilkties
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Cep lielā eļļas daudzumā +180C aptuveni 8 minūtes.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Notecina lieko eļļu, uzliekot zeltaini apbrūnējušo sieru uz papīra dvieļa
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Rīvētu greipfrūta mizu un sulu sajauc ar granātābolu sīrupu un medu.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Uz servējamā šķīvja liek ogas, pārlej ar mērci, virsū liek apcepto sieru. Labu apetīti!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA