1. Nogriež biezu šķēli fetas, kārtīgi nosusina, apviļā miltos, tad sakultā olā, pēc tam – panko rīvmaizē. Atstāj uz 5 minūtēm ievilkties

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Cep lielā eļļas daudzumā +180C aptuveni 8 minūtes.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Notecina lieko eļļu, uzliekot zeltaini apbrūnējušo sieru uz papīra dvieļa

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Rīvētu greipfrūta mizu un sulu sajauc ar granātābolu sīrupu un medu.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Uz servējamā šķīvja liek ogas, pārlej ar mērci, virsū liek apcepto sieru. Labu apetīti!

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA