Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vidusjūras sautējums ar fetu, spinātiem un turku zirņiem

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Skaties, kā šefpavāram Mārtiņam Sirmajam veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Ēd, ietaupi, neiznieko".
Recepte tapusi sadarbība ar "Rimi".
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
15 min
1. Garšvielas ber pannā uzkarsētā eļļā un “atdzīvina”.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Pievieno sakapātus sīpolus un ķiplokus, sutina līdz tie ir caurspīdīgi.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Pievieno tomātus un turpina sutināt 20 minūtes.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Pievieno rupji sagrieztus pētersīļus, spinātus, fetu.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Visu iecilā, izslēdz sildvirsmu un balansē sautējuma garšu, pievienojot sāli, piparus, citrona sulu un cukuru pēc garšas. Pierīvē citrona miziņu.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
6. Labu apetīti!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA