1. Garšvielas ber pannā uzkarsētā eļļā un “atdzīvina”.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Pievieno sakapātus sīpolus un ķiplokus, sutina līdz tie ir caurspīdīgi.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Pievieno tomātus un turpina sutināt 20 minūtes.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Pievieno rupji sagrieztus pētersīļus, spinātus, fetu.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Visu iecilā, izslēdz sildvirsmu un balansē sautējuma garšu, pievienojot sāli, piparus, citrona sulu un cukuru pēc garšas. Pierīvē citrona miziņu.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
6. Labu apetīti!

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA