1. Visas mīklas sastāvdaļas sajauc, samīca mīklu, saveļ bumbiņā un liek uz 20 minūtēm ledusskapī atdzist.
2. Pa to laiku notīra rabarberus un sagriež nelielos gabaliņos. Rabarberu daudzums ir variējams, atkarībā no to lieluma. Svarīgi atcerēties, ka tiem ir jābūt daudz.
3. Tad sajauc kopā visas pārējās pildījuma sastāvdaļas un kuļ (var ar mikseri) līdz cukurs izkusis.
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
4. Ņem mīklu, izveltnē un ieklāj kūkas pamatne un uz maliņām.
5. Uz mīklas ber sagatavotos rabarberus un pārlej ar krējuma masu.
6. Cep aptuveni 50 minūtes. Kad maliņas brūnas un masa kārtīgi sarecējusi un arī kļūst brūna - pīrāgs gatavs.
7. Pirms griež, ļauj vismaz 20 minūtes padzist.
Lai labi garšo!

Foto: Depositphotos.com