Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Biešu humuss

Foto: Receptes.lv
Recepte tapusi sadarbībā ar Našķoties Zani un Bosch Vitaboost.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
10 min
1. Blenderī ber konservētus turku jeb auna zirņus, pievieno novārītas bietes, tahini, olīveļļu, konservēto zirņu šķidrumu, svaigi izspiesta citrona sulu un ķiploka daiviņas.
2. Darbinot blenderi, visas sastāvdaļas samaļ neviendabīgā pastā, tad pievieno sāli pēc garšas un masu atkārtoti sablendē.
Foto: Receptes.lv
3. Humusu liek bļodiņā, pārlej ar olīveļļu un dekorē ar turku jeb auna zirņiem un sezama sēkliņām.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu