Biešu humuss

Recepte tapusi sadarbībā ar Našķoties Zani un Bosch Vitaboost.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • 300 g konservētu turku jeb auna zirņu
  • 120 g novārītu un nomizotu biešu
  • 50 g tahini jeb sezama sēkliņu pastas
  • 40 ml olīveļļas
  • 30 ml konservētu turku zirņu šķidruma
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

10 min.
  1. Blenderī ber konservētus turku jeb auna zirņus, pievieno novārītas bietes, tahini, olīveļļu, konservēto zirņu šķidrumu, svaigi izspiesta citrona sulu un ķiploka daiviņas.
  2. Darbinot blenderi, visas sastāvdaļas samaļ neviendabīgā pastā, tad pievieno sāli pēc garšas un masu atkārtoti sablendē.
    Darbinot blenderi, visas sastāvdaļas samaļ neviendabīgā past...
  3. Humusu liek bļodiņā, pārlej ar olīveļļu un dekorē ar turku jeb auna zirņiem un sezama sēkliņām.

    Lai labi garšo!
    Humusu liek bļodiņā, pārlej ar olīveļļu un dekorē ar turku j...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi