Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Biešu humuss

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepte tapusi sadarbībā ar Našķoties Zani un Bosch Vitaboost.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g konservētu turku jeb auna zirņu
  • 120 g novārītu un nomizotu biešu
  • 50 g tahini jeb sezama sēkliņu pastas
  • 40 ml olīveļļas
  • 30 ml konservētu turku zirņu šķidruma
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Blenderī ber konservētus turku jeb auna zirņus, pievieno novārītas bietes, tahini, olīveļļu, konservēto zirņu šķidrumu, svaigi izspiesta citrona sulu un ķiploka daiviņas.
  2. Darbinot blenderi, visas sastāvdaļas samaļ neviendabīgā pastā, tad pievieno sāli pēc garšas un masu atkārtoti sablendē.
    Darbinot blenderi, visas sastāvdaļas samaļ neviendabīgā past...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Humusu liek bļodiņā, pārlej ar olīveļļu un dekorē ar turku jeb auna zirņiem un sezama sēkliņām.

    Lai labi garšo!
    Humusu liek bļodiņā, pārlej ar olīveļļu un dekorē ar turku j...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas