Makaroni ar tunci

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 300 g spirālveida makaronus
  • 1 kārbiņa savā sulā konservēta tuņča
  • 100 ml skābā krējuma
  • 30 g sviests
  • 2 burkāni
  • Puravs
  • Pētersīļi
  • Maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzliek vārīties 3-4 l ūdens, pievieno tam sāli, pieber makaronus un vāra, kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Pannā ar sviestu mazliet pasautē aplīšos sagrieztu puravu un uz rupjās rīves sarīvētus burkānus.
  3. Kad dārzeņi gandrīz mīksti, pieliek notecinātu tunci. Apmaisa, lai tas sasilst.
  4. Makaronus nokāš un liek karstus mērcē.
  5. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, piparus un skābo krējumu.
    !!! Ja ēdiens mazliet par sausu, pievieno nedaudz makaronu novārījuma.

    Labu apetīti!
    Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, piparus un skābo krējumu....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi