Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar tunci

Makaroni ar tunci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g spirālveida makaronus
  • 1 kārbiņa savā sulā konservēta tuņča
  • 100 ml skābā krējuma
  • 30 g sviesta
  • 2 burkāni
  • Puravs
  • Pētersīļi
  • Maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzliek vārīties 3-4 l ūdens, pievieno tam sāli, pieber makaronus un vāra, kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Pannā ar sviestu mazliet pasautē aplīšos sagrieztu puravu un uz rupjās rīves sarīvētus burkānus.
  3. Kad dārzeņi gandrīz mīksti, pieliek notecinātu tunci. Apmaisa, lai tas sasilst.
  4. Makaronus nokāš un liek karstus mērcē.
  5. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, piparus un skābo krējumu.
    !!! Ja ēdiens mazliet par sausu, pievieno nedaudz makaronu novārījuma.

    Labu apetīti!
    Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, piparus un skābo krējumu....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas