Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vienkāršā forelīte

2016. gada 2. decembris
Foto: Līga Bajāre
Pagatavošana
30 min
1. Foreles šķēles saliek uz atsevišķiem folija gabaliem. Apkaisa ar sāli, piepariem, rozmarīnu, nedaudz citrona sulu, apsmērē ar majonēzi.
Foto: Līga Bajāre
2. Aiztaisa foliju. Cep, apmēram, 20 min. 180 grādos.
Foto: Līga Bajāre
3. Atverot uzspiež nedaudz citronu.
Foto: Līga Bajāre
4. Pasniedz siltu. Piedevās var pasniegt kartupeļus, rīsus, dārzeņus - ko sirds kāro.... Tā kā esmu pikanto ēdienu cienītāja - kartupeļu biezputrai pievienoju mārrutkus ar vasabi.

Labu apetīti!
Foto: Līga Bajāre
Uz augšu