Vienkāršā forelīte

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 šķēle/s foreles
  • 4 šķēle/s citrona
  • 4 tējk. majonēzes
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. piparu
  • 10 g rozmarīna

Pagatavošana

30 min.
  1. Foreles šķēles saliek uz atsevišķiem folija gabaliem. Apkaisa ar sāli, piepariem, rozmarīnu, nedaudz citrona sulu, apsmērē ar majonēzi.
    Foreles šķēles saliek uz atsevišķiem folija gabaliem. Apkais...
  2. Aiztaisa foliju. Cep, apmēram, 20 min. 180 grādos.
    Aiztaisa foliju.  Cep, apmēram, 20 min. 180 grādos.
  3. Atverot uzspiež nedaudz citronu.
    Atverot uzspiež nedaudz citronu.
  4. Pasniedz siltu. Piedevās var pasniegt kartupeļus, rīsus, dārzeņus - ko sirds kāro.... Tā kā esmu pikanto ēdienu cienītāja - kartupeļu biezputrai pievienoju mārrutkus ar vasabi.

    Labu apetīti!
    Pasniedz siltu. Piedevās var pasniegt kartupeļus, rīsus, dār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi