Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
A
Aleksandrs Jakubaitis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es,daru ta:papriku apdedzinu cepeshkrasni un karstu ietin pol-maisina,velak nomizoju.Kabachu stremeles stipri apcepju,velak caur gal-mashinu izlaizhu.Tomatu vieta pastu{vai majonezi},sipolus nemu gatavus jau ceptus pacinas{burka}.Ja un vel burkanus stingri sacepju.Izlasiju ko uzrakstiju...tas nav leco!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir labs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Omīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīļās meitenes! Kam jums ūdeni glabāt burkās? Kabači paši dod pietiekoši daudz sulas. Vāriet tikai dārzeņus un glabājiet burciņās dārzeņus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zaiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man nav pieņemana tomātu mērce, kāpēc nevar tomātus?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta,Zake
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man negarso paprika ,vai ir iespeja pret papriko aizstat ar kaut ko.?Ja ja tad ar ko?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikko saliku pa burkam,ljoti gardi,tik es vel tomatinus ieliku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
njammmm
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes