Sākums > Receptes > Konservējumi

Saldskābais kabaču lečo

2015. gada 19. jūlijs
Foto: Inga Ceriņa
Pagatavošana
180 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus - lai viss pa rokai.
Foto: Inga Ceriņa
2. Kubiņos sagriež kabačus, liek ūdenī un vāra 20 minūtes.
Foto: Inga Ceriņa
3. Pēc tam pieber kubiņos sagrieztu papriku un vāra 10 minūtes.
4. Pēc tam pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un vāra 3 minūtes.
5. Pie dārzeņiem pievieno cukuru, etiķi, eļļu un tomātu mērci.
Foto: Inga Ceriņa
6. Visu labi samaisa un vēl nedaudz pavāra.
Foto: Inga Ceriņa
7. Karstu pilda burkās.

Lai labi garšo!
Foto: Inga Ceriņa
Uz augšu