Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Saldskābais kabaču lečo

Saldskābais kabaču lečo

FOTO: Inga Ceriņa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 2 kg kabaču
  • 5 paprikas
  • 10 nelieli sīpoli
  • 1 glāze/s cukura (var likt mazāk)
  • 100 g etiķa vai 2 ēd. k. esences
  • 2 ēd. k. sāls
  • 150 g eļļas
  • 350 g tomātu pastas (var likt mazāk)
  • 1 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus - lai viss pa rokai.
    Sagatavo nepieciešamos produktus - lai viss pa rokai.

    FOTO: Inga Ceriņa

  2. Kubiņos sagriež kabačus, liek ūdenī un vāra 20 minūtes.
    Kubiņos sagriež kabačus, liek ūdenī un vāra 20 minūtes.

    FOTO: Inga Ceriņa

  3. Pēc tam pieber kubiņos sagrieztu papriku un vāra 10 minūtes.
  4. Pēc tam pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un vāra 3 minūtes.
  5. Pie dārzeņiem pievieno cukuru, etiķi, eļļu un tomātu mērci.
    Pie dārzeņiem pievieno cukuru, etiķi, eļļu un tomātu mērci.

    FOTO: Inga Ceriņa

  6. Visu labi samaisa un vēl nedaudz pavāra.
    Visu labi samaisa un vēl nedaudz pavāra.

    FOTO: Inga Ceriņa

  7. Karstu pilda burkās.

    Lai labi garšo!
    Karstu pilda burkās.

Lai labi garšo!

    FOTO: Inga Ceriņa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas