Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
E
Egita Alise Sprūdža
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik daudz udeni jalej?
Ja sasliku ceps nakama diena Vai list most udeni?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tak manis pēc neslavējat. Ievietoju recepti, jo kādam varbūt noderēs. Manā gadījumā ūdens atziest diezgan ātri- 10 minūtes apmēram sanāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti bieži izmantoju šo recepti un nekad nekas slikts gaļai nav noticis. Neēdu sapuvušu gaļu utt., pāris minūtes siltā ūdenī gaļai tiešām neko sliktu nepadara. Nepatīk šī recepte, neizmantojat to. Ceru, ka kādam šī recepte patiesi noderēs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sveiki! Nezinu kā jums bet man garšoja , kad pievienoju alu jo alus"Saimnieks" ir ar karameļu ieraugu un gaļa sanaca miksta un labs kontrast, apgrauzdēta garoziņa mazliet saldenana katra zina mazliet zalumi vēl strapa cepot sanak super garšas. Un kā piedevu izmantoju uzkodu majonēzes/krējuma maisijumu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šodien izdomaju marinet ūdens vieta ieleju istabas temperatura turetu alu "Saimnieks" un parejais vis ka parasti medus un mazliet zalumi utt. nez ka tas garsos bet padosu velak zinu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tak manis pēc liekat marinādē visu ko vēlaties. Droši aizstājat medu ar cukuru, ja reiz labāk patīk marinēt gaļu cukurā.
Jā, marinējot karstā ūdenī garša ir savādāka, bet ja kādam tā nepatīk var marinēt arī aukstā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar "šāda veida komentāri" es domāju to, ka nav jājautā, kā iet kopā nosaukums šašliks ar Vidusjūras garšvielām un nav jāraksta, ka gaļa sabojāsies, ja jau recepte pievienota, tad gan jau esmu iepriekš to arī izmēģinājusi. Šai konkrētai receptei cukurs neder, jo garša ir savādāka. Mērcēšana siltā ūdenī neko sliktu gaļai nav izdarījusi, bet ja Jums kādi iebildumi, droši mērcējas aukstā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jo cukurs dod savādāku garšu. Un kāda vaina ir tam, ka pie gaļas pievieno Vidusjūras garšaugu maisījumu. Garšviela jau nenosaka izcelsmes valsti. Es regulāri taisu šo šašliku, nekad gaļa nav sabojājusies, kamēr ūdens atdziest. Sākumā iesaku pamēģināt un tad rakstīt šāda veida komentārus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes