Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karbonāde zem siera segas

2011. gada 2. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Karbonādi sacep kā parsti - saklapē, apkaisa ar sāli pipariem, apvīļā miltos, olā iekšā un uz pannas, cep kamēr gatavs.
2. Saliek samērā cieši kopā uz cepešpannas. Es liku apakšā cepampapīru.
3. Bļodā ne visai rupji, ne pārāk smalki sarīvē sieru. Piapildina ar sasmalcinātu vai saspiestu ķiploku un sinepes. Pievieno izvēlētās garšvielas, majonēzi un kārtīgi samaisa.
4. Masu liek pa virsu jau sagatavotajām karbonādēm. Es smērēju līdzeni, neatstājot nevienu brīvu caurumu,ļoti blīvi.
5. Liek cepeškrāsnī uz 15-20 min. 180 grādos.

Labu apetīti!
Uz augšu