Karbonāde zem siera segas

Karbonāde zem siera segas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Karbonādei:
  • 500 g cūkgaļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Olas
  • Siera kažociņam:
  • 300 g siera
  • 1/2 paciņa majonēzes
  • 1/2 tējk. sinepju
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

50 min.
  1. Karbonādi sacep kā parsti - saklapē, apkaisa ar sāli pipariem, apvīļā miltos, olā iekšā un uz pannas, cep kamēr gatavs.
  2. Saliek samērā cieši kopā uz cepešpannas. Es liku apakšā cepampapīru.
  3. Bļodā ne visai rupji, ne pārāk smalki sarīvē sieru. Piapildina ar sasmalcinātu vai saspiestu ķiploku un sinepes. Pievieno izvēlētās garšvielas, majonēzi un kārtīgi samaisa.
  4. Masu liek pa virsu jau sagatavotajām karbonādēm. Es smērēju līdzeni, neatstājot nevienu brīvu caurumu,ļoti blīvi.
  5. Liek cepeškrāsnī uz 15-20 min. 180 grādos.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kuucinja 2018. gada 20. oktobris 18:59
Sirsnīgs paldies par recepti! Sanāca izcili gardas karbonādes!
Ģirts B 2017. gada 18. novembris 15:51
Paldies par recepti. Maksimāli vienkāršojot recepti, arī sanāca ļoti labi! Sākumā kā parasti izcepu karbonādi, tad saliku cepešpannā, pa virsu liku siera, majonēzes un 1 ķiplokdaiviņas maisījumu tā, lai nosedz visu virsmu (ar majonēzi var nepārspīlēt). Cepu 15-20min 180C, beigās arī ieslēdzu ventilatoru, lai apzeltījas siers. Garšīgi, bagātīgāka garša, ķiploks patīkami jūtams! Nākamreiz likšu sinepes un varbūt tomātu :)
made by me 2014. gada 17. janvāris 15:05
nee,nepargatavosies,jo cepeshkraasni izkuust siers.Tai galai nekas nenotiks ...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi