Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Sirsnīgs paldies par recepti! Sanāca izcili gardas karbonādes!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti. Maksimāli vienkāršojot recepti, arī sanāca ļoti labi! Sākumā kā parasti izcepu karbonādi, tad saliku cepešpannā, pa virsu liku siera, majonēzes un 1 ķiplokdaiviņas maisījumu tā, lai nosedz visu virsmu (ar majonēzi var nepārspīlēt). Cepu 15-20min 180C, beigās arī ieslēdzu ventilatoru, lai apzeltījas siers. Garšīgi, bagātīgāka garša, ķiploks patīkami jūtams! Nākamreiz likšu sinepes un varbūt tomātu :)
Vērtējums
Atbildēt
nee,nepargatavosies,jo cepeshkraasni izkuust siers.Tai galai nekas nenotiks ...
Vērtējums
Atbildēt
karbonadi uz pannas lidz galam izcepj un tad veel kraasni vinja jagadatvo paari 20min? vaitad taa galja nepaargatavosies?
Vērtējums
Atbildēt
Gardi gan sanāca:)
Vērtējums
Atbildēt
tiesam loti garsigi, paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt