Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
K
Kuucinja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sirsnīgs paldies par recepti! Sanāca izcili gardas karbonādes!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ģ
Ģirts B
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti. Maksimāli vienkāršojot recepti, arī sanāca ļoti labi! Sākumā kā parasti izcepu karbonādi, tad saliku cepešpannā, pa virsu liku siera, majonēzes un 1 ķiplokdaiviņas maisījumu tā, lai nosedz visu virsmu (ar majonēzi var nepārspīlēt). Cepu 15-20min 180C, beigās arī ieslēdzu ventilatoru, lai apzeltījas siers. Garšīgi, bagātīgāka garša, ķiploks patīkami jūtams! Nākamreiz likšu sinepes un varbūt tomātu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
made by me
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nee,nepargatavosies,jo cepeshkraasni izkuust siers.Tai galai nekas nenotiks ...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
karbonadi uz pannas lidz galam izcepj un tad veel kraasni vinja jagadatvo paari 20min? vaitad taa galja nepaargatavosies?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arnita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi gan sanāca:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiesam loti garsigi, paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes