Komentāri
18
Jaunākie
Vecākie
Garšīgi! Izmantoju tītara malto gaļu.
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīgas sanāca,kabaci nevar just nemaz,un tiem kam negaršo kabacis droši var cept tādas pankukas
Vērtējums
Atbildēt
Pamēģināju- ļoti, ļoti garšīgi. Iesaku pamēģināt arī tiem, kuriem negaršo kabači.
Vērtējums
Atbildēt
nezinu, bet varētu garšot labi-galvenais lai ir sātīgi,rīt pagatavošu likšu rudzu miltus,un čili piparu-asumiņam jābūt.starp citu zivi cepot kad apvārta olā pēc tam rudzu miltos,apcep brūnu ir garšigi.
Vērtējums
Atbildēt
Kabači ir gan dzelteni, gan "balti", gan zaļi. Nosaukums cukini ir radies no itāļu valodas jo kabaci sauc par "zucca", bet nelielu kabaci par "zucchini". Līdz ar to cukini ir neliels, parasti līdz 30cm kabacis.
Vērtējums
Atbildēt
Mmmmmm cik gardi droši
Vērtējums
Atbildēt
izkatas ka garsigi
Vērtējums
Atbildēt
LOTI NAMIGI
Vērtējums
Atbildēt
Šauuuuusmīīīgi garšīgi sanāca, paldies :)
Vērtējums
Atbildēt
Es paeksperimentēju vēl vairāk - kviešu miltu vietā pieliku iepriekšējās dienas vārītos rīsus un vēl arī rudzu miltus, kā arī daudz dilles. Pēc garšas mazliet atgādināja kādreiz ēstu labu lauku asins desu. Garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Noteikti izmēģināšu ! Liekas ātri var uztaisīt un noteikti būs garšīgi !!!!
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi! Bet miltus var piejaukt arī visai masai kopā. Sanāk stingrākas pankūkas.
Vērtējums
Atbildēt
Aizrāvos un bisķuc neiievēroju recepti - visu sajaucu jēlu kopā. Nepacepu pirmstam gaļu un sīplus. Iznākums Tāpat bija ļoti ņamņam..
Vērtējums
Atbildēt
mmmmmmmmmmmm.izskatas loti garsigi .sodien izmeginasu.
Vērtējums
Atbildēt
mmmmmmmmmmmm.izskatas loti garsigi .sodien izmeginasu.
Vērtējums
Atbildēt
Kabaci ta tac delikatese..
Vērtējums
Atbildēt
a man Kabači nevisai
Vērtējums
Atbildēt
mm..man majaas ari daudz kabacu..visu laiku domaju kur tos pielietot..tagad bus jaizmegina :)
Vērtējums
Atbildēt