1. Nomizo sīpolus, ķiploka daiviņu

Foto: JanisS
2. sasmalcina tos

Foto: JanisS
3. sīpolus samīca kopā ar malto gaļu un liek uz karstas uguns cepties, bet vislaik maisot, lai gaļa nesacepjās kopā

Foto: JanisS
4. kad apcepusies liek traukā, lai dziest

Foto: JanisS
5. kamēr gaļa dziest, nomizojam kabaci un sarīvējam (jāņem ārā sēklas), kabaci vajag vairāk par malto gaļu

Foto: JanisS
6. pieliekam olas un sarīvētos kabačus klāt pie maltās gaļas un kārtīgi samaisam kopā ar garšvielām

Foto: JanisS
7. sagatavojamies cepšanai - 1. karsti uzkarsējam pannu ar eļļu, 2. masu nedaudz sajaucam ar miltiem - bet ne visu tikai tik daudz kā jāliek uz vienas pannas 3. jāliek maz un plāni 4. masa izkatīsies šķidra un neturēsies kopā, bet uz karstās pannas sacepsies kopā.

Foto: JanisS
8. Ēdam (siltas garšīgi ar skābo krējumu, ne tā izstrādājumu)

Foto: JanisS